Warning: Undefined array key "file" in /customers/3/d/c/ingenjorerformiljon.se/httpd.www/wp-includes/media.php on line 1723

Nyårshälsning

Hej
Tänkte i all enkelhet önska er en God Jul och Gott Nytt År.
Låt oss hoppas att 20-talet blir bättre än 10-talet, i alla fall på många av de områden där vi önskar en hållbar utveckling.

Låt oss hoppas att kunskap, vetenskap, forskning och verklighetens exempel blir viktigare och tydligare än motsatsen.
Låt oss hoppas att media tar ett tydligare ansvar när det gäller att folkbilda och skapa förståelse istället för att kortsiktigt jaga klick, upprörda känslor och enkla motsatser.
Låt oss hoppas att vi får uppleva ett verkligt genomslag för de åtgärder som måste vidtas, inte minst när det gäller klimatet och de planetära gränser Rockström och de andra talat om i ett decennium….
Låt oss hoppas att makthavarna som vägrade skriva på COP25-avtalet tar sitt förnuft till fånga (eller själva fångas i sin egen orimliga tankeboja, så att vi slipper deras inflytande).
Låt oss hoppas att IfM kan fortsätta att göra nytta nästa år och hitta optimala sätt att bidra med det vi mäktar med.

Och att ni alla får en vilsam, förnöjsam och trivsam jul som överträffar vad ni hoppas på, att ni får vara friska och att vi tar nya tag på det nya året.

Det ni kan fundera på (i Göteborgsområdet) är hur vi ska använda erbjudandet att göra något i Dome of Visions på Lindholmen.
Allt gott önskar

Ingenjörer för Miljön/
Christer Owe