Webbinarium och workshops Cirkulär ekonomi – medvind Göteborg

Ekocentrum driver projektet Cirkulär ekonomi – medvind Göteborg och erbjuder webbinarium den 1 december samt workshop tillsammans med CirEko den 7 och 9 december.
Såväl webbinarium som workshop är helt kostnadsfritt då projektet är finansierat av Wilhelm Röhss Donationsfond. Vi ser detta som en möjlighet att nå ut till verksamheter, entreprenörer och start-ups inom handel, bygg och industri för att ge en fördjupad förståelse för cirkulära affärsmodeller, men framförallt för att ge en bild över vad som sker just nu inom Cirkulär ekonomi i Göteborg med omnejd.
Vi har bjudit in flertalet inspirerande små- och medelstora verksamheter från närområdet som är med och ”pitchar” sina cirkulära affärsmodeller samt centrala initiativ som driver på omställningen till en cirkulär ekonomi.
Webbinariet är digitalt, men efterföljande workshopar kommer att ske på Yesbox samt i Ekocentrums utställning. Vi uppskattar om ni vill sprida i era kontaktnät så att fler ges möjlighet till kunskap och inspiration i ämnet.
Väl mött!
Bästa hälsningar
Maria Elggren
Kunskap och inspiration
Stiftelsen Ekocentrum · Gamlestadsvägen 2-4
415 02  Göteborg · Tel vxl 031-705 07 40