24-04-24 IfM och YSP Workshop tema “persontransporter

Hej kära medlem!

Den 24e april är du varmt välkommen till en praktisk workshop för att lära mer om hur vi kan arbeta systematiskt och iterativt för en hållbar omställning.
Många av oss som tröttnar på att se enstaka lösa satsningar eller ogenomtänkta planer vad gäller våra organisationers hållbarhetsarbete. Ofta svänger beslut efter vad som står i tidningar eller så gräver vi ner oss runt enstaka frågor men missar helheten. De goda nyheterna är att det faktiskt finns utarbetade och beforskade metoder för att jobba systematiskt med en helhetssyn och som gör det möjligt för oss att orientera oss och navigera bland alla verktyg vi kan ha nytta av.

Det är det vi kommer testa på tillsammans i praktiken under workshopen! Så varmt välkommen på en digital workshop mellan YSP & IfM den 24e kl 17:30!

Workshopen arrangeras av Ingenjörer för Miljön (IfM) tillsammans med Young Sustainability Professionals (YSP), och vi kommer använda oss av “Persontransporter” som fokuscase för att konkretisera arbetet. Workshopen kommer faciliteras av Angéla Ekman-Nätt och Niccolas Albiz från IfM och YSPnätverken.

Anmäl dig här – https://www.eventbrite.com/e/workshop-i-aktivt-och-systematiskt-arbete-for-en-hallbar-omstallning-tickets-870997836977?aff=oddtdtcreator
Vi ser fram emot att ses!

Angela och Nicco

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *