23 april Miljöl med NMC nätverket för hållbart näringsliv

När NMC bildades var det ett av yrkesnätverken kopplade till Det Naturliga Steget, precis som AfM och IfM. Då hette nätverket Näringslivets Miljöchefer.
Kristina AtKisson är nuvarande Generalsekreterare för Nätverket för Hållbart Näringsliv, NMC. Hon talar på MILJÖL om NMC:s vision: ”ett miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbart näringsliv – nationellt och globalt”. Kicki kommer också att prata om FSSD och sin ”take” på det verktyget. Kristina jobbade en tid på Det Naturliga Steget då de sociala villkoren lades till och gillar dem särskilt mycket.
Mellan kl 17-18 måndagen den 23 april håller pub Oxsvansen på Citykonferensen, (ingång på hörnet), öppet för MILJÖL. Där hinner du mingla med andra miljöintresserade innan föredragen startar (och efteråt). Kristina börjar dialogen ca kl 18 på restaurang Oxen, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm.
Till MILJÖL är alla välkomna. Du behöver varken vara artist eller ingenjör – du behöver inte ens gilla pilsner 🙂
Ingen föranmälan behövs, men tacka gärna ‘Ja’ i eventet på Facebook så vi vet ungefär hur många som kommer. Ta gärna med en vän eller kollega. The more the merrier 🙂
MILJÖLs motto: Det måste vara roligt att rädda planeten – annars går det nog inte.
Hjärtligt välkommen!


Arrangörer: Ingenjörer för Miljön och Artister för Miljön tillsammans medSveriges Ingenjörer.