18 februari Miljöl “Operation Klimatproblemet” – Kirurgen som hjälper svensk miljöteknik förändra världen.

För elva år sedan häpnade Stockholmsläkaren Jan Rapp när han förstod vad svensk ingenjörskonst utvecklat. Sedan dess har han fått samma utmärkelse som Christer Fuglesang, på egen hand stoppat trafikupphandlingar som saknat miljökrav, skapat och delat ut Global Game ChangerAward i New York. Hans idéer för att sprida en av Sveriges nycklar till lösningen på klimatproblemet efterfrågas nu från London till New Delhi. Lyssna och lär av Jan Rapp, läkaren som sett till att clementinskalen från svenska börsjättar blir bilbränsle och att Nobelmiddagen 2019 lagas med världens klimatsmartaste energiform.

Till MILJÖL är •alla• engagerade välkomna. Ta med en kollega, kompis, familjemedlem eller dina barn. Det är ju för deras framtid vi kämpar.
“Det måste vara roligt att rädda planeten – annars går det nog inte.”
Det har varit MILJÖLs motto sedan starten 1996. Alla är välkomna till MILJÖL. Du behöver varken vara ingenjör eller artist, du behöver inte ens gilla pilsner 🙂

Måndag 18 februari kl 17 ses vi i puben Oxsvansen för en AW. Ca kl 18 börjar Janne sitt föredrag. MILJÖL arrangeras av Artister för Miljön, Ingenjörer för Miljön och Sveriges Ingenjörer.
Hjärtligt välkommen!

P.S. Ta gärna med dig en vän eller kollega. The more the merrier 🙂