VIRTUELLT & VIRUSFRITT! Klicka in dig på puben här: Join Microsoft Teams Meeting

Ikväll gästas vi av Charlotte Eisner som efter många år i elektrifierings- och laddvärlden nu utvecklar ett mobility ECO system för den smarta staden på NEVS. Charlotte var medgrundare och VD på laddteknikbolaget Charge Amps. Därefter bidrog Charlotte till DEFAs framgångsrika satsning på laddsystem för elbilar. Charlotte är en drivande pionjär i omställningen till hållbar mobilitet. Hon sitter i Electricitys styrelse och är med i NEVS engagemang i Hammarby Sjöstad 2.0 samt i 2030 sekretariatet och i BilSwedens nya Mobility-as-a-Service grupp.
Hon är mamma till 4 numera stora barn. Inga sladdbarn dock 🙂

Under MILJÖL berättar Charlotte om NEVS system #nevsshare, de delningstjänster man nu presenterar för marknaden, självkörande bilar, samägandet i Koenigsegg och visionen om att med Evergrande bli en av de viktigare mobilitetsleverantörerna under 2020 talet.

Hjärtligt välkommen med dina frågor!

Ingenjörer för Miljön, Artister för Miljön, Läkare för Miljön, Psykologer för Miljön är alla delar av DNSY – Det Naturliga Stegets Yrkesnätverk.
Till MILJÖL är alla välkomna! Du behöver varken vara artist eller ingenjör – du behöver inte ens gilla pilsner 🙂

Charlotte börjar tala kl 18:00.
MILJÖLs motto sen starten 1996 gäller i allra hösta grad: ”Det måste vara roligt att rädda planeten – annars går det nog inte.”

MILJÖL arrangeras av Artister för Miljön och Ingenjörer för Miljön tillsammans med Sveriges Ingenjörer

Hjärtligt välkommen! Vi hörs & ses på måndag 27/4 kl 18:00 i den virtuella världen Microsoft Teams. Länk ovan.

Huruvida du väljer att dricka en kall Corona hemma under puben eller inte är helt upp till dig – men jag ber ändå att få påminna om den gamla klassiska historien om amerikansk öl:
What’s the similarity between American beer and making love in a canoe?