Klimatkompensation? Klimatinvestering? Samtal om kritiserad kompensering.

Erik Huss & Flora Hajdu möter Kaj Török & Filip Dessle i ett samtal om möjligheter och möjliga missar när proaktiva företag försöker kompensera för sina utsläpp av växhusgaser. Efter en stundtals hård debatt om klimatkompensation som fördes i vintras på DN Debatt och i sociala medier möts nu de båda sidorna över en pilsner på MILJÖL.

Till MILJÖL är alla välkomna!

Du behöver varken vara läkare, artist, idrottare eller ingenjör – du behöver inte ens gilla pilsner

På telefon ringer du 08-5052 0017 och anger Meeting ID + Passcode

Ditt stöd är välkommet! Swisha 100 kr till 123 255 4699 och ange namn, adress och gärna e-post och mobilnummer så blir du medlem i Ingenjörer för Miljön.

MILJÖLs motto sen starten februari 1996 gäller i allra hösta grad:
”Det måste vara roligt att rädda planeten – annars går det nog inte.”

MILJÖL arrangeras av Artister för Miljön, Läkare för Miljön, Idrottare för Miljön och Ingenjörer för Miljön & Sveriges Ingenjörer.
Åter i höst på Restaurang Oxen, Malmskillnadsgatan 46, T-Hötorget, uppgång Malmskillnadsgatan.

Hjärtligt välkommen! Från kl 17:30, måndag 29/3 kan du koppla upp dig. Se länk ovan.

_______________________________________________________________________________
Citykonferensen åtgärder för att minska smittspridning.
Citykonferensen, Ingenjörshuset deltar i informationskampanjen SAFE TO VISIT som VISITA tagit fram för att visa att vi följer myndigheters och VISITAs riktlinjer för att minska smittspridning samt skapa trygga förhållanden för gäster och personal inom besöksnäringen. Ni kan även läsa vidare på Citykonferensens hemsida https://www.citykonferensen.se/covid-19-info/

FSSD – Framework for Strategic Sustainable Development – det vetenskapliga verktyg varpå Det Naturliga Stegets Yrkesnätverk vilar – presenteras med hjälp av en alldeles nymålad akvarell av Margit Ribbing. Brösarps backar, Bombi Bitts böljande gröna hav och Fritiof Nilsson Piratens hembygd var också min.