Alla behövs för att Sverige ska nå klimatmålen och få en fossilfri framtid

Karin är ansvarig för Strategi och Affärsutveckling på Vattenfall. Hon har arbetat i energibranschen i hela sitt yrkesliv och tycker det är en otroligt spännande bransch i stor förändring. Det är roligt att varje dag få arbeta med att rädda planeten. Det gör Vattenfall genom att driva mot ett tydligt mål om att möjliggöra fossilfritt liv inom en generation.
Till MILJÖL är alla välkomna! Du behöver varken vara artist eller ingenjör – du behöver inte ens gilla pilsner 🙂

Vi ses på Oxen mellan 17-18 för en AW. NU MED MACKA! Karin börjar tala kl 18. Kom och ställ Din fråga!

MILJÖLs motto sen starten 1996 gäller nu i allra hösta grad:
“Det måste vara roligt att rädda planeten – annars går det nog inte.”

ANMÄLAN: per.ribbing@gmail.com / Beställ matig vegansk macka á 70 SEK vid anmälan. KANONGOD! Eventet är Coronasäkrat enligt alla konstens regler. Max 50 personer. Först till kvarn gäller: per.ribbing@gmail.com

MILJÖL arrangeras av Artister för Miljön, Läkare för Miljön och Ingenjörer för Miljön.
Restaurang Oxen, Malmskillnadsgatan 46, T-Hötorget, uppgång Malmskillnadsgatan.
Hjärtligt välkommen! Måndag 2/11 kl 17:00

På förekommen anledning och inför ert event hos oss bifogar jag de säkerhetsåtgärder Citykonferensen vidtagit till följd av Covid-19 och för att våra gäster ska känna sig säkra att besöka oss.
Citykonferensen, Ingenjörshuset deltar i informationskampanjen SAFE TO VISIT som VISITA tagit fram för att visa att vi följer myndigheters och VISITAs riktlinjer för att minska smittspridning samt skapa trygga förhållanden för gäster och personal inom besöksnäringen. Återkom naturligtvis om ni har frågor gällande hur vi hanterar säkerheten runt Covid-19.
Ni kan även läsa vidare på vår hemsida https://www.citykonferensen.se/covid-19-info/